Στέλνουμε:
Ελλάδα Κύπρος Μάλτα
Καλαθι Αγορων

0 είδη

info@qualitylamps.gr
Εχετε Ερωτήσεις?

Παράδοση Παράδοση


Αποστολή

Οι αποστολές μας στην Ελλάδα και Κύπρο είναι μέσω UPS ή UPS express Saver. Οι μεταφορείς-courier είναι αξιόπιστοι, γρήγοροι και με ευκολία παρακολούθησης των αποστολών σας μέσω web. Εάν δεν είστε διαθέσιμος την ημέρα της παράδοσης, ο μεταφορέας θα σας παραδώσει την παραγγελία την επόμενη εργάσιμη.

Χρόνος παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται πριν από τις 15.00 στις εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες μέσω Internet με πιστωτική κάρτα ή PayPal στέλνονται αμέσως. Οι πληρωμές μέσω τραπέζης , καθυστερούν μερικές ημέρες. Όλες οι παραγγελίες στέλνονται με UPS (χρόνος παράδοσης 2-4 ημέρες) ή UPS Express Saver (χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες). Εάν το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το παραγγέλνουμε για εσάς. Κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουμε από τους κατασκευαστές, συνήθως Δευτέρα η Τρίτη. Εάν η λάμπα σας δεν είναι στο απόθεμα την ώρα της παραγγελίας, θα είναι διαθέσιμη την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη ή το αργότερο Τετάρτη (σε κάποιες περιπτώσεις).

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής UPS υπολογίζονται αυτόματα κατά την παραγγελία με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώνεται στην διεύθυνση αποστολής, από τον πελάτη. Σε περίπτωση αμφιβολιών ή μη λογικών ποσών εξόδων αποστολής, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας για λήψη οδηγιών.

Παρακολούθηση παραγγελιών

Από την στιγμή αποστολής της παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με τον αριθμό φορτωτικής της. Ο αριθμός αυτός σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας. Αυτό γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του μεταφορέα. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση κατά τη διάρκεια της αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τον μεταφορέα. Εννοείται ότι μπορείτε να επικοινωνείτε και μαζί μας.

Λανθασμένη διεύθυνση

Μετά την τοποθέτηση παραγγελίας , θα λάβετε με e-mail, μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Ελέγξτε ακόμη μια φορά τι έχετε παραγγείλει. Εάν υπάρχει λάθος στην διεύθυνση ή στο προϊόν, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά. Μετά την αποστολή του προϊόντος , αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.

Εάν αργότερα, η διεύθυνση συμβεί να είναι λάθος , η παραγγελία επιστρέφει στην αποθήκη του μεταφορέα. Φυσικά μπορείτε να ξαναστείλετε την παραγγελία, αλλά τότε θα επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα αποστολής, τα οποία δυστυχώς θα κληθείτε να πληρώσετε.

Διεθνείς αποστολές

Στέλνουμε προϊόντα στην Ελλάδα και Κύπρο. Εάν θέλετε να παραγγείλετε από άλλη χώρα ή να στείλετε σε άλλη χώρα , δείτε τις ιστοσελίδες των χωρών στο τέλος του ιστοτόπου μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Αποστολές σε τρίτους

Είναι μια χρήσιμη υπηρεσία που χρησιμοποιούν πολλοί πελάτες μας. Με τον όρο αποστολές σε τρίτους, εννοούμε ότι είναι δυνατόν να στείλουμε προϊόντα απευθείας στον πελάτη σας στην ίδια ή άλλη χώρα, για λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο πάνω στο δέμα. Ο πελάτης σας παίρνει το προϊόν και εσείς το τιμολόγιο με e-mail. Εάν θέλετε να σταλεί στον πελάτη και δελτίο αποστολής, μας το λέτε με την παραγγελία.» Εξυπηρέτηση Πελάτη
παραγγελίες πριν τις 15.00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα*