Στέλνουμε:
Ελλάδα Κύπρος Μάλτα
Καλαθι Αγορων

0 είδη

info@qualitylamps.gr
Εχετε Ερωτήσεις?

Τα πλεονεκτήματα μας Τα πλεονεκτήματα μας


Ασφαλής και εύκολη πληρωμή

Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να πληρώνεται με όλους τους γνωστούς τρόπους πληρωμής, όπως μεταφορά μέσω τράπεζας, πιστωτική κάρτα και PayPal. Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω της πλατφόρμας Adyen. Διαβάστε περισσότερα για Πληρωμές και Adyen Adyen.

Αποστολή προιόντων

Όλα τα προιόντα αποστέλλονται με UPS με χρόνο παράδοσης από 2 μέχρι 4 εργάσιμες ημέρες. Διαβάστε περισσότερα Παράδοση.

Εγγύηση 4 μηνών

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση 4 μηνών. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο από τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια. Διαβάστε περισσότερα Εγγύηση.

Τέλεια εξυπηρέτηση πελάτη

Έχετε κάποια ερώτηση ? Δείτε τη σελίδα Εξυπηρέτηση πελάτη. Απαντάμε σε κάποιες από αυτές. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας Επικοινωνία. Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε . Δείτε τα Σχόλια πελάτη.

Πολύ χαμηλές τιμές

Αγοράζουμε λάμπες απευθείας από τους κατασκευαστές. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της χαμηλής τιμής την οποία που περνάμε και σε εσάς. Ταυτόχρονα προσφέρουμε και πολλαπλές επιλογές για τη λάμπα σας, που νομίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Διαβάστε περισσότερα Πληροφορίες προϊόντων.

Παραγγελίες πριν από 15:00, αποστέλλονται αυθημερόν

Παραγγελίες που πληρώνονται σε εργάσιμες ημέρες και πριν από 15.00, αποστέλλονται αυθημερόν (με την προϋπόθεση ότι είναι στο απόθεμα). Οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 1-4 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα Παράδοση.» Εξυπηρέτηση Πελάτη
παραγγελίες πριν τις 15.00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα*