Στέλνουμε:
Ελλάδα Κύπρος Μάλτα
Καλαθι Αγορων

0 είδη

info@qualitylamps.gr
Εχετε Ερωτήσεις?

Πληρωμή Πληρωμή


Σε αυτή τη σελίδα , θα διαβάσετε για την ασφαλή παραγγελία μέσω του ιστοτόπου μας, καθώς τους τρόπους πληρωμής. Εάν παρόλα αυτά, έχετε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφαλής παραγγελία

Για την παραγγελία, ο ιστότοπος χρησιμoποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL, εξασφαλίζει ότι το μήνυμα κρυπτογραφείτε με ένα κλειδί που είναι γνωστό στον Server και στον υπολογιστή σας. Η διεύθυνση μιας ασφαλούς σύνδεσης ξεκινά πάντα με https:// με την παρουσία εικονιδίου, κάπου στο παράθυρο του web browser.

Τρόποι πληρωμής

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Bank Transfer Bank Transfer: Μεταφορά χρημάτων από την τράπεζα σας στην τράπεζα μας. Τα στοιχεία της τράπεζας μας, θα σας σταλούν με e-mail μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

  • VisaMasterCardAmerican Express Credit Card: Ασφαλής πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard or American Express). Η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται από την πλατφόρμα Adyen. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.adyen.com.

  • PayPal PayPal: Εάν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να μεταφέρεται χρήματα από τον δικό σας λογαριασμό PayPal στον δικό μας λογαριασμό PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.paypal.com/gr/.

Πληρωμή μέσω Adyen

• Για την ασφάλεια σας αλλά και την ευκολία σας, χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Adyen, ως επαγγελματικό πάροχο πληρωμών. Η πλατφόρμα αυτή εξασφαλίζει ασφαλή και εύκολο χειρισμό των online παραγγελιών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.adyen.com.» Εξυπηρέτηση Πελάτη
παραγγελίες πριν τις 15.00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα*